Spar på varmeregningen med et vægdrivhus - Danmarks energikilde
535
post-template-default,single,single-post,postid-535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spar på varmeregningen med et vægdrivhus

Vægdrivhus

Spar på varmeregningen med et vægdrivhus

VægdrivhusUde i det danske land findes der mange, som elsker at få jord under neglene, når de passer deres planter og grøntsager. Det sker oftest enten i højbede eller drivhuse, hvor man kan holde mange skadedyr væk og dermed give gode forhold til planterne. Dog er drivhuse bare en tak bedre en højbedende, da man der kan sørge for en meget bedre temperatur, men også at planterne hverken får for meget eller lidt vand. Men nu er der kommet noget, som mange vil betegne som nyt, nemlig de lækre vægdrivhuse. Et vægdrivhus et tre som et normalt drivhus, den ene side er dog bare erstattet af en ydervæg fra et hus. Alt dette kan du lærer meget mere om i dette indlæg, som kommer til at indeholde nedenstående punkter:

  • Forskel på et Basic og et Royale vægdrivhus
  • Indgang fra huset
  • Vægdrivhus fremfor et almindeligt drivhus

Forskel på et Basic og Royal vægdrivhus

Der er stor forskel på størrelserne på disse to vægdrivhus. Et Basic findes i en størrelse, som også er den mindst på 5,3 kvadratmeter, derefter kommer der en række Royale vægdrivhus, som findes i mere end en størrelse. De forskellige størrelser på et Royale vægdrivhus strækker sig fra 9,6 til 16,5 kvadratmeter, så der er noget til alle formål. Et Basic vægdrivhus bruges ofte, hvis man mangler et sted at have 3-4 plantesække stående, da der ikke er plads til meget mere. Et Royal vægdrivhus kan dog bruges til mere end dette, her kan man vælge at have mange flere planter stående, men også bruge det som udestue, da der er så meget plads i det største. Grunden til mange bruger det som en udestue om sommeren, er nok at der er dejligt lun om aftenen eller morgen, fordi solen hurtigt varmer det op.

Indgang fra huset

VægdrivhusBruger man det netop som en udestue, så kan det være en fordel at have en dør ind til huset, så man kan gå direkte ind i vægdrivhuset. Så slipper man nemlig for kulde, blæst og regn, hvilket mange sætter pris på. Dermed kan man også sætte sig derud, hvis man har gæster på besøg, hvis man gerne lige vil nyde en flot solnedgang, eller nyde morgenmad i sol. Det giver det hele en form for magisk touch at kunne sidde ude, så hvorfor ikke gøre det, når man samtidig kan slippe for kulden, regnen og blæsten, som normalt holder en fra det.

Vægdrivhus fremfor et almindeligt drivhus

Der er mange, som har et almindeligt drivhus, men det er der slet ikke nogen grund til, for der er mange flere fordele ved at benytte sig af et vægdrivhus. Man sparer blandt andet på varmeregningen, fordi ydermuren ikke slipper kulde ud, da er er varmt i vægdrivhuset. Vægdrivhuset holder også væggen varm om natten, fordi solen har stået på vægdrivhuset dagen lang. Et normalt drivhus er heller ikke beskyttet mod vind og vejr, hvilket et vægdrivhus er, fordi det netop står i læ af huset, men også er bygget sammen med noget der er solidt. Vækstbetingelserne er faktisk også bedre i et vægdrivhus, fordi det er bygget op på den måde, som det nu engang er.

No Comments

Post A Comment