Problem med kloakken - prøv en TV inspektion - Danmarks energikilde
Her på siden kan du læse meget mere om tv inspektion, og hvorfor at det er en fantastisk mulighed som er kommet på markedet. Læs mere om det her!
252
post-template-default,single,single-post,postid-252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Problem med kloakken – prøv en TV inspektion

TV inspektion

Problem med kloakken – prøv en TV inspektion

Der er mange som har problemer med kloakken uden at de ved det, ofte lugter vaske, afløb og toiletter. Man prøver så at skylle ud, men derTV inspektion er stadig ingen forandring, men så er det godt, at der er noget som hedder TV inspektion. Det bruges til at finde problemerne i kloakken uden du selv behøves at blive beskidt og komme til at lugte. Det er noget som LMJ kan hjælpe dig med, da de blandt andet råder over 20 specialvogne, som er lavet til at inspicere alle rørtyper i dimensioner fra 18mm til 4500mm. Det betyder at de er godt dækket ind og altid kan hjælpe dig med lige præcis det problem som du skulle ende med.

Inspektionen

Hver vogn har en rækkevidde på 700m og kan nå op i mod en dybde på 100m, hvilket sikre sig at man når frem til problemet. Ikke nok med at LMJ kan lave TV inspektion i kloakker, så kan de også lave TV inspektion af vandboringer, skorstene, skakter, procesrør, ventilationskanaler og drænrør.

Ekspertise

Alt personale har en DTVK uddannelse. Det vil sige at både vores kontorpersonale og vores medhjælper også har forstand og forståelse for problemer, hvilket gør at de kan give den bedste service og være med til at lave den bedste løsning som kommer til at holde, så du ikke kommer ud i samme problem igen. LMJ kommer nemlig ikke kun for at løse problemet, de vil hellere end gerne være med til at forbygge skader i kloakken, rør, ledninger osv. Fordi LMJ er så dygtige, så er de blandt andet nogle gange også ude i verden for at være med til at lave løsninger med deres TV inspektion. De har blandt andet været i Rusland, Litauen og Thailand, så alle operatører kan både dansk og engelsk, enkelte kan også tysk.

Komplet TV inspektionTV inspektion

Udover standard inspektionen så kan LMJ og lave en komplet TV inspektion. Det er en TV inspektion hvor man også følger alle ledninger på terrænet med sonde. Det betyder at man kan tegne alle ledninger ind på et digitalt kort. Yderligere tilbyder LMJ også at foretage en komplet trykprøvning af systemet, samt en faldmåling. Det er nemlig bygherrens ansvar garanti for at det udførte arbejde er i orden.

Kvalitetssikring

LMJ har Danmarks skrappeste kvalitetssikring, som blandt andet sikres ved at ingen rapporter, medier eller konklusioner bliver afleveret til en kunde uden at man har fuldt alle kontrolprocedure. Dermed kan man sikre at man har den mindste fejlprocent i Danmark, og dermed også at man giver kunden det bedste arbejde, hvilket betyder at kunden slipper for at gøre noget, da der ikke kommer nogen problemer. LMJ har blandt andet speciale og kompetencer i:

  • TV inspektion af alle rørtyper
  • GPS opmåling
  • 20+ specialvogne
  • 10 afdelinger i Danmark
  • Kvalitetssikring
  • Eksperter i trykprøvning, faldmåling samt deformationsmåling
  • Medlem af Dansk TV-inspektions kontrolordning

 

Samlet betyder det at LMJ giver et service der sagtens kan betale sig at smide penge efter, da man oftest kommer helt fejlfrit ud af processen uanset hvad du skal have lavet. LMJ er altid klar på at hjælpe dig med næsten alle opgaver inden for TV inspektion.

No Comments

Post A Comment