Spektrometer giver præcise og hurtige resultater | Proces spektrometer
645
post-template-default,single,single-post,postid-645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spektrometer giver præcise og hurtige resultater

Spektrometer giver præcise og hurtige resultater

Der udvikles og udvikles indenfor næsten alle brancher. Teknologien har givet industrien og samfundet uendelige muligheder indenfor løsninger, som ellers ikke skulle synes mulige. Indenfor fysikkens verden er der udviklet instrumenter, som gør arbejdet og eksperimenterne meget nemmere. Læs mere heromkring hvad et spektrometer er.

Hvad er et spektrometer?

Spektrometer er ikke et ord, som bruges hyppigt af mange. Dermed ikke forstået, at det ikke kan have sine fordele og nødvendigheder på markedet. Ordet dækker ganske enkelt over et instrument. Et spektrometer bruges i forbindelse med målingen af elektromagnetiske spektre.

Der findes forskellige typer spektrometer, der bruges i forskellige processer og undersøgelser. Meningen med instrumenter er dog i sig selv næsten det samme. De måler forskellige bølgelængder af lys. Dette gøres for at kunne finde oplysninger og opdagelser indenfor atomers og molekylers koncentration. Det er gældende for hele opbygningen af molekylerne. Bindeleddet, kerner og masse. Dette bruges indenfor analytiske løsninger og i laboratorier.

Spektrometer bruges i mange løsninger

Proces spektrometer

Som tidligere nævnt findes der forskellige instrumenter indenfor kategorien spektrometer. Indenfor proces spektrometer gøres der brug af selve processen. Her er der fokus på selve kontrollen af analysen. Dertil kommer der kvalitetskontrol, miljøkontrol og sporanalyse. Dette gøres for at sikre processer. Det lyder meget indviklet for mange, men det er nødvendige remedier, der bruges indenfor mange brancher. Bl.a. indenfor fremstillingen af medicin.

Følgende model er spektrometer, der bruges indenfor proces spektrometre:

  • Compact Spec II
  • CompactSpec II EEx p

 

Disse spektrometre er brugt indenfor forskellige spektralområder og bølgelængdeopløsninger. Disse modeller er yderst robust og ikke mindst hurtige. Derudover er de udviklet således, at de tilbyder præcise resultater, som er blevet en realitet de seneste år. Det giver yderligere muligheder for processer og løsninger.

CompactSpec II EEx p er en version, som kan bruges i de mere eksplosionsfare områder. Dette gør, at man undgår lystab, hvilket gør arbejdet endnu mere præcis.

No Comments

Post A Comment