Som kvinde kan man nogle gange tænke rigtigt meget på dynamikken i forholdet. Manden sender signaler, dem fortolker man, og det er ofte med henblik på at finde ud af, hvad manden egentlig tænker, og om hans følelser er romantiske.

Her vil vi se nærmere på, hvornår manden viser følelser, hvad du skal holde øje med, og hvordan du reelt kan lære mere om, hvad han tænker om dig – samt om jeres forhold.

Hvornår viser manden sine følelser?

Man siger ofte, at kærlighedens love er universelle, og at mænd og kvinder viser kærligheden på nogenlunde samme måder. Det er også korrekt til en vis grad. Men der er dog også nogle små forskelle, og mænd har naturligvis nogle særlige måder at vise deres romantiske følelser på.

Han gør det typisk ved at være opmærksom på dig, ved at søge kontakt (både fysisk og følelsesmæssigt), ved at være hjælpsom og sød, og generelt bare tager initiativ. Generelt er det forholdsvis nemt at se, når en mand er forelsket. Men der findes selvfølgelig også mænd, der holder kortene tættere ind til kroppen, og der kan være perioder hvor alle mænd simpelthen ikke er fokuseret på det romantiske – men det siger ikke nødvendigvis noget om dig.

Hold øje med disse ting

Mange kvinder bliver nemlig i tvivl og tænker hvad føler han for mig. For nogle gange, eksempelvis i et langt parforhold, er der langt mellem mandens kærhedstegn, og det giver flere kvinder anledning til at analysere ekstra på mandens adfærd. Nogle gange holder manden af dig, selvom han ikke viser alle de typiske kærlighedstræk. Nogle gange kan kærligheden være skjult.

Du bør holde øje med, om manden tager initiativ til at være sammen med dig, om han aktivt prøver at løse konflikter, og om han stadig gør ting for at du har det godt – overraskelser, gaver, tager dig med ud, osv. Hvis han gør det, så holder han også stadig af dig. Men man kan samtidig have forskellige kærlighedstegn, og det kan gøre det svært. Hvis du fokusere meget på tid sammen, og han fokusere meget på at vise kærlighed ved at give dig ting, så ser I forskelligt på tingene, men interessen er der. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på alle de måder manden viser kærlighed på, for han kan nemt vise det, blot at I opfatter det forskelligt.

Mænd er forskellige

Samtidig kan mænd være forskellige. Og de kan opføre sig forskelligt alt efter situationen.

Nogle mænd fokuserer for eksempel rigtigt meget på deres arbejde og på at få succes med karrieren. Her kan der være mindre tid til samvær med partneren, og det bør du vide. Han er optaget af andre ting, og blot fordi han ikke viser følelser, betyder det ikke at han mangler kærlighed. Han kan bare være mere optaget af andre ting. Omvendt er der nogle mænd, der er ekstra følelsesbevidste og som konstant viser kærlighed, men her synes mange kvinder også, at det kan blive for meget. Mænd er forskellige, og for at vurdere situationen korrekt, bør du også kende din mand ordentligt.

En samtale kan være brugbar

Hvis du har svært ved at identificere mandens følelser ud fra de tegn han sender, kan der være en anden mulighed. Nemlig at tale sammen om tingene, når du er i tvivl, og når du gerne vil vide, om han egentlig tænker på dig. En samtale kan åbne op for rigtigt mange ting, især når du stiller dybe spørgsmål. Det kan også afklare en del ting, og det kan give dig indsigt i, hvordan I egentlig står i forholdet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her