En præsentationsvideo skaber opmærksomhed om din virksomhed!
587
post-template-default,single,single-post,postid-587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

En præsentationsvideo skaber opmærksomhed om din virksomhed!

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo skaber opmærksomhed om din virksomhed!

Flere og flere virksomheder oplever succes på sociale medier gennem en præsentationsvideo, fordi den fanger modtageren. En præsentationsvideo er ofte en animationsvideo, fordi man så nemt kan vise modtageren hvad man vil, uden at der kommer forstyrelser. Disse forstyreler kaldes også for støj, hvilket man som annoncer for alt i hverden gerne vil undgå. Det kan man bl.a. med en præsentationsvideo, fordi man 100% selv bestemmer, hvad man vil have i den. Når man skal lave en præsentationsvideo, så starter man helt fra bunden, fordi man så har kontrol over det hele, hvilket skaber et meget bedre resultat, som i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Fordele ved en præsentationsvideo:

  • Man fastholder opmærksomheden
  • Man sælger mere end tidligere
  • Man skiller sig ud fra mængden

 

Ovennævnte tre faktorer er oftest noget af det, som virksomheder kæmper med, fordi forbrugerne er vant til at se deres produkt. Det betyder, at de ikke er særlig interessante at se på, og så bliver der ikke solgt noget. Derfor er det vigtigt, at man skiller sig ud, og virker spændende, da det vil skabe salg.

Præsentationsvideos proces

Når man skal lave en præsentationsvideo, så starter man som sagt fra bunden. Så er man nemlig sikker på, at man få, hvad man ønsker. Med andre ord, så bliver det godt! For at det bliver godt, så er det vigtigt, at man har følgende 6 punkter med:

  • Konceptudvikling
  • Manuskript
  • Storyboard & grafik
  • Professionelt speak
  • Animation
  • Musik og lydeffekter

 

Dette skal tilsammen give den bedre præsentationsvideo, som har en god storytelling. Det første punkt er konceptudvikling, hvor man forsøger at gå i dybden med forstelsen af din virksomhed. Ud fra dette vil man kunne finde den rigtige retning, som man skal gå ift. videoen.

Derefter skal man lave et manuskript, der fortæller en overbevisende historie. Det er nemlig vigtigt at få frem. Udover det så er det også vigtigt, at man videregiver informationer, som skal være engageret, simpelt og så præcist, som man overhovedet kan gøre det! Når dette er gjort, så skal man i gang med storyboard og grafik. I denne fase går man forvandler man tekst til billeder, så man finder frem til hvilken ‘streg’ man ønsker i filmen. Dertil kommer digitale illustrationer, som viser filmen endeligge scener.

Til en video er det vigtigt, at man har et professionelt speak, hvilket er den fjerde fase. Her kan du selv bestemme, hvilken stemme du godt kunne tænke dig. Det har en stor indflydelse på, hvad du ønsker at få frem i videoen. Femte fase er animation, hvor man tager de tidligere steps og giver noget liv. Med andre ord, så sættes der gang i magien, så alle figurer får deres bevægelser osv. Sidst men ikke mindst er sjette fase, hvor der bliver sat musik og lydeffekter ind i din præsentationsvideo.

Når alt dette er gjort, så har du en færdig præsentationsvideo, som er klar til brug. Den kan du bruge på jeres hjemmeside, Facebook-side og Instagram.

No Comments

Post A Comment