Vedligeholdelsesfrit hegn giver dig tid til at det du virkelig ønsker!
625
post-template-default,single,single-post,postid-625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vedligeholdelsesfrit hegn giver dig tid til alt det du ønsker!

Vedligeholdelsesfrit hegn giver dig tid til alt det du ønsker!

Så er foråret endelig kommet frem, hvilket vi kan glædes os over, for så kan vi komme ud og få sol på kroppen, når vi arbejder i haven. Det betyder også, at vi kan se hvor beskidt, vores hegn og have møbler er blevet, når solens stårler falder på dem. Det betyder, at vi nu skal i gang med algerens, som kan tage en evighed. Man skal nemlig benytte sig af den rigtige algerens, men så skal man også påføre det ordenligt. Alt dette kan du dog slippe for, hvis du har hegn og terrasse i enten plast eller ivarplank. Det kaldes for vedligeholdelsesfrit hegn, fordi du ikke behøves at gøre noget for, at det er rent.

Hvad kan ivarplanker?

Ivarplanker er lavet af et specielt materiale, som får støv til at ligge sig på overfladen. Når det så regner eller blæser, så fjernes det. På den måde kan du nyde alt din tid i haven, som ikke mindst er flot. Et vedligeholdelsesfrit hegn er ikke blot nemt at have med at gøre, men det er også flot. Man kan beskrive et vedligeholdelsesfrit hegn med følgende ord:

  • Minimalisktisk
  • Stilrent
  • Moderne

Med andre ord er det ikke noget, som ikke er pænt at have i haven. Det er det nyeste nye, og det kommer til at holder længe på to måder. Designet kommer helt klart til at holde længe, fordi det netop er stilrent, men også går ind under skandinavisk design. Yderligere er det lavet af et materiale, som er meget slidstærk, hvilket betyder, at det kan modstå det danske vejr. Det danske vejr kan nemlig være noget af en hård nød, hvis man har træ som hegn. Vedligeholdelsesfrit hegn er sat op med galvaniserede stålstolper, hvilket betyder, at det ikke ruster. Udover at det ikke ruster, så er det også et meget stærk materiale, som sagtens kan klare slag og lignende.

Typer af vedligeholdelsesfrit hegn

Ikke nok med at man kan få vedligeholdelsesfrit hegn, så kan man også få forskellige typer af det. Udover at man kan få ivarplanker i hegnet, så kan man også få plastplader, hvis dette er ønsket. De fungerer på helst samme måde, men bliver bare lavet hos andre producenter. Materialer er ikke det eneste, som man kan have et ønske til. Man kan også få følgende:

  • Almindelig hegn
  • Hegn med glas
  • Låger til hegn
  • Hegn med espalier

Hvis man gerne vil have noget, som ikke bare skal adskille dele af haven eller adskille din have fra naboens, så kan du tilføje noget af ovenstående. Dette er med til at skabe noget endnu smukkere, og kan endda tilføje mere liv til hegnet. Hvis man skal have et vedligeholdelsesfrit hegn, som man også skal kunne se noget ud af, så kan man tilføje nogle glaspartier. Hvis du laver en terrasse, som skal være lukket, så kan du også tilføje en lækker låge. Sidst men ikke mindst, så kan du også tilføje et eller flere espalier, hvor der kan vokse planter op ad. Dette giver et godt sammenspil mellem natur og minimalisktisk vodligheldelsesfrit hegn.

No Comments

Post A Comment