Mangler du også en producent med erfaring? - Danmarks energikilde
596
post-template-default,single,single-post,postid-596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mangler du også en producent med erfaring?

Mangler du også en producent med erfaring?

Er du iværksætter og har brug for en producent med en erfaring indenfor plastproduktion? Mange har i dag brug for en producent som har erfaring med plast. Plast er en stor udfordring for producenter som har en kunde med specifikke krav til produktet. Dette kan f.eks. være til termoplast plads, som den unikke egenskab at kunne formes til flere former efter opvarmningen.

Her er det blandt andet følgende plast typer –

  • PA6 Ext
  • PA6 Guss.
  • POM
  • PE
  • PMMA
  • PETG

Flere og flere iværksættere i dag vælger selv deres producent, for at styre deres værdikæde bedst muligt. Danmark ser en markant stigning af nystartede virksomheder uden producenter, hvilket har givet ringe i vandet til de mange producenter. Der ses derfor en stigning i antallet af producenter som udvider deres materiale sortiment, dog er den helt store kæmphest stadig plast. Plast har i mange år været populært blandt nystartede virksomheder da omkostningerne ved produktion er lavere end ved mange andre materialer.

Det økonomiske pres er i dag det som presser virksomhederne til billigere materialer ved produktionen. Her er det essentielt at se på besparelserne ved at benytte plast i stedet for metal eller andet. Skulle det vise sig at plast ikke er det helt rigtige materiale, kan det anbefales at se på alternativer ved samme producent.

Plast udmærker sig ved at være et meget alsidigt materiale, samt at kunne formes og ageres på mange måder. Det er med andre ord et allemands eje indenfor produktions industrien. Materialet komme idag i mange kvaliteter og blandingsforhold, hvilket gør at det kan skifte konsistens overflade og struktur.

Kender du en som kunne bruge en ny producent bør i samme øjeblik hører om virksomheden benytter plast og i hvilket omfang, for bruges det rigtigt kan dette have store besparelser.

No Comments

Post A Comment