Gør dit hus sommerklar med en omgang maling - Danmarks energikilde
579
post-template-default,single,single-post,postid-579,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Gør dit hus sommerklar med en omgang maling

Gør dit hus sommerklar med en omgang maling

Foråret har meldt sin ankomst, det er snart påske, så der er god tid til at gå og pudse lidt ekstra om et lille projekt. Dette projekt kan for eksempel være at male dit hus. Det kunne sagtens trænge til en kærlig hånd efter sådan en hård vinter vi har haft. Måske er det endda nogle år siden at det blev gjort sidst.

Men skal man selv gøre det eller skal man få en professionel til at hjælpe sig?

Gavl der trænger til maling

At male et hus, eller måske bare en gavl, kan være et stort projekt at springe ud i. Som sagt er det snart påske, så du har måske lidt ekstra fri i den periode. Så vil det selvfølgelig være oplagt at gå i gang med at male selv. Men hvis du har et helt hus der skal males, så er projektet måske lidt over din egen formåen. Der er jo altid fordele og ulemper ved begge ting. Du får lige en kort liste.

Fordele ved selv at male:

  • Det er hyggeligt, det kan være en familieting
  • Du får en fornemmelse af tilfredsstillelse, når man selv har lavet noget
  • Du skal ikke betale for malerens løn

Fordele ved at få en professionel til at male:

  • Det bliver perfekt første gang
  • Du skal ikke tænke over hele processen
  • Du kan holde helt fri i påsken

Så du skal altså opveje om du bare vil holde helt fri i påsken eller om du vil lave et familieprojekt. Et projekt der kan aktivere hele familien og hvor alle kan deltage.

Maler Fredericia

Hvis du så vælger at du selv vil stå for det hele, så skal du ud og have købt en masse maling. Og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du vælger en professionel, så får de det ofte til en bedre pris på grund af mængerabatter.

Det hele afhænger af hvor meget tid du har og hvor meget en handyman eller handywoman du er. Hvis du ikke på nogen måde er handy, eller at du måske bare ikke har tid og lyst til at gå i krig med maling. Så står du nu og skal vælge en maler. Hvis du bor i Syddanmark, så findes der i hvert fald en rigtig god maler i Fredericia. Du skal vælge en maler du har tillid til, for at have en maler rendende rundt om sit hus, kan være en grænseoverskridende ting. Så valget af håndværker, i dette tilfælde, en maler, kan være lidt svært. Så du skal bare vælge en maler der rydder op efter sig selv og behandler dit hjem som var det sit eget.

 

Jeg håber du kunne bruge mine overvejelser omkring valget af maler. Og så må du have en fantastisk påske, hvad enten du selv skal male eller får en professionel maler til at gøre det.

No Comments

Post A Comment